Kurum Adı : LALAHAN SERDAR TOSUN İLKOKULU
WEB Adresi : http://lalahanserdartosunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karşıyaka Mh. Cumhuriyet Cad. NO1 Lalahan/Mamak/ANKARA

VİZYON
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak.

MİSYON
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Öğretmen Sayısı : 10
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 210
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.50 - 14.25
Derslik Sayısı : 10 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : LOJMAN YOK.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFERLİ

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : MAMAK İLÇE MERKEZİ SPOR SALONUNUN YANINDAN UZAKLIK 20 KM , ANKARA İL MERKEZİNE UZAKLIK İSE 30 KM OLUP ULAŞIM OTOBÜSLE SAĞLANMAKTADIR.
Ulaşım : ULUS GENÇLİK PARKI YANINDAKİ ATATÜRK KAPALI SPOR SALONUNUN ÖNÜNDEN HALK OTOBÜSLERİ KALKMAKTADIR.NUMUNE HASTANESİ,ANKARA HASTANESİ,SİTELER VE SAMSUN YOLU GÜZERGAHI İLE 40 DK CİVARINDA LALAHANA VARILMAKTADIR. ELMADAĞ´A GİDEN EGO BELEDİYE OTOBÜSLERİ DE AYNI GÜZERGAHI KULLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Önceden Elmadağ ilçesine bağlı kendi belediyesi olan bir belde iken Günümüzde Mamak İlçesinin bir mahallesi konumundadır.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: